Magazin > VIP
48743 ogledov

Saša Lendero žalostna, želela bi si le še en trenutek z njo

saša lendero Planet TV
"Samo, da bi bila z njo."

Saša Lendero je leta 2019 po hudem boju z boleznijo izgubila mamo. "Moja draga, ljubljena mamči je odšla ... Po dveh letih borbe, polne upanja, razočaranj in drobnih lučk uspehov, smo jo vendarle morali izpustiti iz ljubečega objema svojih rok. Iz svojih src pa je ne bomo nikoli! Vsak korak poti smo prehodili skupaj in tudi čisto zadnjega. Bilo je tako zelo težko ... A podpora najbližjih sorodnikov in prijateljev je pomagala, da se navkljub neizrekljivi bolečini, sočutju in obupu nismo zlomili. Mamči smo držali za roke in jo z besedami spremljali vse do roba našega sveta. Pospremili smo jo v svetlobo in blagoslovili z ljubeznijo in hvaležnostjo," so besede, s katerimi je sporočila žalostno vest.

Da je izguba staršev ena največjih bolečin, ki nas doleti, verjetno tudi Saša spoznava vsak dan na novo. Na pokojne nas lahko spomnijo vsakodnevna opravila, lepi in malo manj lepi trenutki. Saša se je na mamo spomnila ob pitju kave ...

"Samo, da bi bila z njo! Kakšno kavo bi želela popiti? S smetano, z mlekom, s sladkorjem? Ne! Rada bi jo spila z njo! Z mojo zlato mamči... še enkrat. Brez sladkorja, a najbolj sladko na svetu! Z njeno nežno roko na mojem obrazu, njenim smehom, najinimi pogovori. Njenimi besedami: '... miška moja, a ti veš, kako imam jaz tebe rada ... Da kar boli!' Srkam svojo kavo ... brez nje za mizo ... z njo v srcu," je zapisala na Facebooku in ganila sledilce.

Sicer pa ima naša pevka veliko razlogov za veselje. Njena nova pesem, ki jo lahko slišite TUKAJ, je pravi poletni hit!

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 01:38 04.avgust 2022.

    Mama ji je umrla pred tremi leti! Naj se že sprijazni!