Magazin > VIP
39 ogledov

Saša na intervju prišla 12 ur prepozno

Saša Lendero Facebook
Naša priljubljena pevka Saša Lendero je na nedeljski radijski intervju prišla kar dvanajst ur prepozno.

Dogaja se tudi najboljšim in očitno ni Saša nobena izjema. V nedeljo zjutraj bi morala biti gostja na Radiu Kranj, a pevka je na intervju prišla dvanajst ur pozneje in naletela na zaprta vrata. Kaj se ji je zgodilo, je opisala tudi na svoji strani na Facebooku: "No, dragi moji ... res sem blond! Si morete misliti, da sem na intervju prišla 12 ur prepozno, saj sem mislila, da gre za večerni pogovor z gosti ob devetih zvečer. Na Radiu Kranj so me čakali ob devetih zjutraj. Kako mi je žal! ... Malo me je zraven še sram! Pa ... malo je tudi smešno!" je zapisala.

Ob tem nerodnem dogodku nam je pevka razložila, da jo je zmedel intervju na nekem drugem radiu, za katerega se je dogovarjala skoraj istočasno. "Malo pred tem sem se dogovorila še za en intervju na neki drugi radijski postaji, kjer so mi rekli, naj pridem zvečer. Večina postaj ima intervjuje z glasbenimi gosti v večernih urah, zato sem tako mislila tudi, ko sem dobila klic z Radia Kranj, kjer so mi pač rekli, naj pridem ob 9. uri. Ni mi niti na misel prišlo, očitno sem bila tudi malo raztresena, da bi to lahko bilo ob devetih zjutraj!" je v smehu razložila Saša in dodala: "Potem sem pač prišla na intervju in 20 minut čakala pred zaprtimi vrati, trkala, zvonila in se čudila, zakaj je vse tako tiho in temno (smeh). Ob tisti uri sploh ni bilo več nikogar!"

"Nisem vedela, ali naj se jokam ali smejim"

Intervjuja nato niso izpeljali, Saša je le poklicala direktorja in mu razložila nerodno situacijo. "Najbolj mi je žal zaradi poslušalcev, ki so pričakovali to oddajo, saj sem na Facebooku napovedala, da me bodo lahko slišali, in so bili navdušeni. Meni se to v moji 17-letni karieri še nikoli ni zgodilo. Nisem vedela, ali naj se jokam ali smejim. Imela sem slabo vest, res mi je bilo žal."

Saša upa, da jo bodo poslušalci Radia Kranj kljub temu lahko kmalu slišali, saj je trenutno sredi promocije pesmi Mamma Mia, ki postaja vse bolj priljubljena; videospot si je na YouTubu v le dveh tednih namreč ogledalo že več kot 100 tisoč ljudi.

Komentarjev 1
  • tomaz 10:26 28.maj 2013.

    Ha ha, pri nas se je zgodilo ravno obratno...na našo lokalno TV postajo sta enkrat prišla glasbenika ob 7 zjutraj namesto ob 19 uri....