Magazin > VIP
28 ogledov

Saška, amorček slovenskih kmetov

Saša je pred leti že delala kot voditeljica, in sicer je vodila glasbeno oddajo Žurnal24 main
Junija na televizijske ekrane prihaja nov resničnostni šov Ljubezen na seniku, ki ga bo vodila pevka Sašo Lendero.

Ljubezen na seniku je nov resničnostni šov, v katerem deset samskih moških s podeželja išče svojo sorodno dušo v mestu.

 

Oddajo, katere slogan je "pravljično, a resnično", bo vodila pevka Saša Lendero, ki zase pravi, da je zaljubljena v ljubezen, zato je tudi sprejela izziv vodenja tega resničnostnega šova. "Ima močno izraženo čustveno noto in mene, ki sem zaljubljena v ljubezen, je prepričala. Vem, da jo bodo gledalci vzljubili že prvi hip," je še povedala Saša in dodala, da ji je šov všeč predvsem zato, ker se odmika od klasičnega modela oddaj tega tipa, ni ciničen in zajedljiv ter nima namena ljudi spravljati v neprijeten položaj. "Jaz sem zelo nekonflikten človek. Večina resničnostih šovov pa se mi zdi zelo konfliktnih. Težko gledam ljudi, ki se v določenih situacijah odzovejo na način, na katerega se v drugem okolju ne bi. Ta oddaja pa ljudem dopušča možnost, da so prijazni in kultivirani. Da lahko izražajo čustva, ne da bi jih zasmehovali."

 

Prva, uvodna oddaja bo na sporedu 17. junija ob 21. uri na TV3, ostale epizode pa prihajajo jeseni. "Snemanja so v polnem teku, delamo cele dneve. Naši dnevi so izredno naporni. Me je pa zelo prijetno presenetilo, da smo kljub temu vsi v ekipi sproščeni," je za nas še povedala Saša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.