Magazin > VIP
26 ogledov

Saška Lendero morala na urgenco

Saška Lendero Facebook
Saška si bo letošnje prvomajske praznike prav gotovo dobro zapomnila. Priljubljena slovenska pevka je namreč dobila hudo vnetje na očeh, zaradi česar je morala poiskati pomoč na urgenci.

Saška Lendero je morala v teh dneh zaradi hudega vnetja najprej na enem očesu, ki se ji je nato preselilo še na drugega, poiskati pomoč na ljubljanski urgenci. "Dva dni sem bila zdaj zelo uboga in sem bolj malo videla. Ampak danes je že bolje," nam je povedala svetlolasa pevka, ki naj bi se ji stanje po napovedih zdravnikov izboljšalo v roku enega tedna. Sicer ne vedo natančnega vzroka za njeno vnetje, so pa izključili alergijo, glede na to, da se je sprva pojavilo samo na enem očesu. "Rekli so, da gre verjetno za neko zelo hudo okužbo," nam je pojasnila.

Zdravstvene težave so sicer Saški porušile načrte, saj je imela v tem času dogovorjen nastop, poleg tega pa se je nameravala z družino odpraviti tudi na nekajdnevni oddih, vendar ji je po drugi strani dalo možnost, da se je v studiu, kjer ni bilo pomembno, ali vidi, in je lahko mižala, dodatno pripravljala na premiero svoje nove pesmi prihodnji petek.

Pevka je o svojem stanju obvestila tudi svoje oboževalce prek Facebooka, ob fotografiji svojega vnetega očesa pa pripisala: "Hvala, hvala vsem na urgenci in očesni kliniki, ki so izjemno prijazno in hitro v nedeljo (!) reševali tole stanje, ki je iz nič nastalo v manj kot treh urah. Bolelo je kot hudir, a je zdaj že malo bolje. Videti pa sem zatečena, kot bi me Miha malo 'vzgojil', hehe ... zdaj je namreč že na obeh straneh ... Da lepše izgledam, hehe ;)))"

Komentarjev 5
  • primorka 22:11 02.maj 2012.

    Popravek : ugoha - uboga. Se opravičujem za napako!

  • primorka 22:10 02.maj 2012.

    Kaj je hotela pokazati s tistim očesom ? Da je ugoha. Tudi drugi imamo težave, pa jih ne "lepimo na tapete" !!!

  • zic 15:32 02.maj 2012.

    sosedovo franco je pa tolk srat tišal, ampak se ji je drek zaštopal in je tud mogla na urgenco...