Magazin > VIP
258 ogledov

Saška Lendero pod pritiskom družine

Saša Lendero Miha Hercog Mediaspeed.net
Mala Aria, hčerka pevke Saške Lendero, nam je izdala, da bi imela dojenčka, enako si želi tudi njen očka, Miha Hercog. Očitno bo treba prepričati samo še mamo Saško ...

Mlada družinica se je pred nekaj tedni vrnila s Tenerifov, kjer so snemali Saškin najnovejši videospot Kaj mi delaš, na delavnem oddihu pa sta Saška in Miha odkrila, da je njuna Aria tudi na počitnicah zelo pridna. Pa je tako pridna, da je čas za nov naraščaj? "Seveda," pravi Miha, Saška pa v smehu takoj doda: "Niti ne, no." A ker si tudi Aria želi isto kot očka, bo morala priljubljena pevka malce razmisliti. "Aria pravi, da ne bi imela ne sestrice ne bratca, ampak dojenčka. Jaz pa o tem še ne razmišljam. Je pa res, da okrog mene kar precej navijajo za še enega otročka, ampak me še niso prepričali," nam je razložila Saška. A Miha se ne da. Pravi, da bodo še navijali, dokler si mamica ne premisli.

Glede na to, da je Aria pred nekaj dnevi praznovala že svoj tretji rojstni dan, bi bil morda že čas, da dobi družbo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.