Magazin > VIP
156 ogledov

Saška očara tudi brez ličil

Saša Lendero Osebni arhiv
Marsikdo si brez ličil ne upa niti do trgovine, Saška Lendero pa je svojo naravno lepoto postavila na ogled vsej Sloveniji.

"Nimam veliko takih fotografij, kjer sem si brez ličil vsaj malo podobna (smeh). Se mi pa zdi nenavadno, da se okoli tega dela tak cirkus, saj se tudi v tujini pojavljajo fotografije zvezdnikov brez ličil," pravi Saša Lendero, ki svojim oboževalcem z veseljem pokaže tudi svojo realno podobo.

"S to fotografijo sem želela svojim poslušalcem sporočiti, da brez ličil, priprav in odrskih ličil tudi jaz nisem videti kot na odru. To se mi zdi pošten pristop do mojega občinstva, saj tisti vedno popolni videz morda na nekatere in na njihovo samozavest ne vpliva ravno najbolje. S takimi fotografijami pa daš vedeti, da tudi sam nisi videti zvezdniško, kadar nisi na odru. Doma sem vedno brez ličil in sem polna nepravilnosti, ki jih imamo vsi. Nekajkrat sem se odločila le za podaljševanje trepalnic, saj se mi zdi, da ti to lepo odpre oči, tudi kadar si čisto brez ličil," je svojo odločitev razložila pevka, ki je tudi brez ličil prava lepotica.

Komentarjev 4
  • macko 12:37 12.julij 2013.

    +....

  • smejka 12:03 12.julij 2013.

    Bravo,Saška!Vsi smo samo ljudje,krvavi pod kožo...bolj ali manj lepi brez ličil....bolj važen je srček

  • punca05 10:27 12.julij 2013.

    ona JE luštna