Magazin > VIP
143 ogledov

Sašo in Polona se poslavljata

Sašo Papp, Polona Požgan
1/4
Youtube
Šok za poslušalce in voditelja.

Priljubljena radijska moderatorja Sašo Papp in Polona Požgan, ki sta bila zadnjih šest let zaščitni znak Radia Center, se poslavljata. Odločitev je prišla s strani vodstva, saj želijo s svežim voditeljskim parom doseči tudi poslušalce, ki jih do zdaj niso. Novost jutranjega programa sta tako postala Ana Praznik – veliki met v medijski svet ji je pred leti uspel s skupino Bepop, ki je nastala v resničnostnem šovu – in Štefko Bratkovič, stari radijski znanec, ki je spomladi s kosilnico prečesal Slovenijo, kar so lahko spremljali tudi radijski poslušalci.

Žiga Gombač, predstavnik za odnose z javnostmi, je za zurnal24.si povedal, da se je o zamenjavi namigovalo že dlje časa, Sašo pa naj bi jo sprejel mirneje kot Polona, ki jo je sprememba kar malce šokirala. Sašo bo z radiem sodeloval tudi v prihodnje, in sicer se bo posvečal radiu in mobilnim aplikacijam na spletu, Polona pa načrtuje več kakovostnega časa z družino.

 

Komentarjev 1
  • LJ24 15:23 02.september 2013.

    Bila sta povprečna voditelja. Povprečni voditelji pa imajo rok trajanja do 5 let. Nasvet vsem povprečnim voditeljem: menjajte radijske postaje na 3 leta!