Magazin > VIP
8242 ogledov

Sašo iz MasterChefa: Zaradi bolezni shujšal na 63 kilogramov

Sašo Miljušević Žurnal24 main
Za Sašem Miljuševićem, prvim zmagovalcem MasterChefa Slovenije, je težko leto.

Leta 2015 smo dobili prvega zmagovalca šova MasterChef. Kipec si je prikuhal simpatični Primorec Sašo Miljušević, s katerim smo razpravljali o letu, ki je za nami. To se je zanj začelo izjemno slabo ...

"Spomladi sem imel težave z zdravjem, en teden sem bil hospitaliziran. Sprva so mislili, da imam kakšno od motenj prehranjevanja. Opravili so veliko preiskav … Nismo še čisto na koncu, a kaže, da imam hudo vnetje zadnjega dela črevesja, zaradi katerega moje telo ni sprejemalo hrane. Shujšal sem na 63 kilogramov. Sedaj sem že prišel k sebi in spet tehtam 82 kilogramov. Te težave sem imel že v MasterChefu, a niso bile tako močne. Do tega izbruha je verjetno prišlo tudi zaradi stresa,“ je povedal za Žurnal24.

Sašo sedaj komaj čaka, da se konča kriza zaradi koronavirusa, saj že lep čas vlada zatišje. Sicer ima že štiri leta dobro službo – kuha namreč za ambasadorja Egipta in njegovo družino, ki živi v Savudriji. Na to priložnost ga je opozorila sotekmovalka Tamara Fortuna. "Takrat ravno nisem imel veliko dela in sem se prijavil. Povabil me je k sebi in za ženo sem sestavil seznam, česa sem sposoben. Po tridnevnem testnem kuhanju so me vzeli v službo. Staremu ambasadorju je potekel mandat, tako da sedaj kuham pri novem.“ Sašo jim kdaj pa kdaj postreže tudi s kakšno jedjo iz šova. Pravi, da ambasador in njegova ena nista zahtevna in da na srečo jesta tudi svinjino.

Vse je za nekaj dobro …

Sašo nam je tudi zaupal, da je imel v začetku leta veliko srečo, ko se ni odločil za odprtje bistroja v središču Kopra. 

"Bil sem žalosten, da mi ni uspelo, nato pa je udarila korona. Če bi se tega lotil, bi izgubil veliko denarja. Smilijo se mi ljudje, ki so v teh časih veliko vložili v svoje sanje, nato pa pridelali izgubo. Že dalj časa sem razmišljal o tem, da bi šel na svoje in čakal na dobro priložnost. Ta se je s tem bistrojem pokazala, da je lokacija zelo dobra. Hvala bogu, da se ni izšlo in da sem toliko časa omahoval. Za te sanje bi se moral odpovedati dobri službi, ker pa so mi podaljšali pogodbo, sem to ponudbo preskočil,“ še pravi Sašo, ki ima srečo tudi v ljubezni. Že štiri leta je v zvezi s študentko veterine Ano, ki se je sedaj med korono iz Ljubljane preselila v Koper.

Komentarjev 2
  • gessepcco 14:03 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želijo najti partnerja za seks

  • rospioti 10:33 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - oddličen prrojekt za odrrasle, ki želijo najti partnerja za seks