Magazin > VIP
21299 ogledov

Savina Atai presenetila z novico

Savina Atai facebook
Čeprav je Savina dobršen del svojega življenja preživela v tujini in se je pred kratkim vrnila na oddih v Slovenijo, je sedaj presenetila z novico, ki je nismo ravno pričakovali.

Čeprav je Savina dobršen del svojega življenja preživela v tujini in se je pred kratkim vrnila na oddih v Slovenijo, je sedaj presenetila z novico, ki je nismo ravno pričakovali.

Na svojem profilu na Facebooku je namreč med drugim zapisla: "Garrett je kot deček moral zbežati iz prikolice, ki je bila njihov dom (pred tem, pa je bil dom avto). Brutalnost njegovega očeta se je tako stopnjevala, da je moral zbežati, če je želel ostati živ. Policija ga je odpeljala v dom za dečke. Jaz sem bodisi bežala pred mamo, bodisi mi je pa ona, sredi noči, metala obleke skozi okno ter me vrgla iz doma. Moja otroška soba je bil kraj, kjer so se mi dogajale zlorabe. Za naju oba je bil dom pekel."

Zaradi tega sta se sedaj, po tem, ko sta decembra lansko leto zapustila svoj dom na Novi Zelandiji in odpotovala v daljno Mehiko, odločila za kar presenetljivo novico. Skupaj bosta ostala tukaj, v Sloveniji.

Celotni zapis najdete TUKAJ.

 

Komentarjev 5
  • dore 12:58 19.avgust 2022.

    Pa kaj se obremenjujete s to baburo, Njen ča je potekel, joške do Koroške, kretena katerega vleče za sabo in takole kak turistični avtobus bi lahko nafilali toliko jih je šlo čez njo. Kar se tiče pa ostalega, po nekoč ...prikaži več predavanju o dobri zdravi hrani smo šli na Horseburger in ona je to z veseljem jedla. Zakaj sta v Sloveniji, na Novi Zelandiji izgon, v Mehiki tudi in sedaj pač ostane Slovenija... Boš šla k Mormonom kot tvoja mama??? Daj Savina ne bluzi

  • ivo5 00:14 19.avgust 2022.

    koga ta briga

  • 4krogci 19:28 18.avgust 2022.

    oo ma v SLO bo ostala, pa se unga njenga papka bo privlekla zravn? A ma ni ropotala, da nemore zivet v drzav, ki jo omejuje??? No sej drgac se pa ve zakaj ravno v SLO...bo lepo nazaj polnila salomonov ...prikaži večv oglasnik z oglasi v oddelkih ona-ona, ona-on, ona-vec njih,....