Magazin > VIP
20 ogledov

Savina poletela iz letala

Savina Atai Facebook
Nutricionistka Savina Atai je imela nesrečo, ko je izstopila iz letala, ki je priletelo iz Londona.

Savina Atai je na svojem profilu na Facebooku pred nekaj minutami napisala naslednje: "Lucky to be alive (vesela sem, da sem živa, op. a.)♥ Priletela iz Londona, poletela iz letala. Še dobro, da sem jaz prva stopila na nepravilno postavljene, nezavarovane, od dežja mokre stopnice aviona - in ne kakšna mamica z otrokom ali starejša oseba. Več metrov sem se kotalila in pristala na trdem asfaltu. Boga Ari, še hujše je bilo gledati moje odbijanje od stopnice do stopnice kot to doživeti. Zaščitila sem si glavo, in zato zlomila roko. A do poroke bo vse ok, še buške & modrice bodo izginile. :) Kljub vsemu je bilo to najlepše potovanje. * vsem iz Treviso bolnice. Bodimo hvaležne, globoko hvaležne, da imamo svoje čudovito telo, popoln tempelj, ki nosi in varuje naše življenje. Tako močno in tako krhko je. Neskončno hvaležne smo lahko za vse , kar nam je samoumevno v zvezi z njim in kar nam omogoča. ♥ HVALA ♥"

Poleg zapisa je pripela fotografijo, na kateri je v rešilnem vozilu s povito roko.

Savini želimo čimprejšnje okrevanje!


Komentarjev 4
  • pravaresnica123 11:16 10.april 2013.

    Štor babji!Kakšna mamica z otrokom ali starejša oseba gre z letala normalno in gleda pod noge, tale je pa sigurno iskala objektiv, da bi se lahko pred njim afnala in se delala, da ji ne paše. Še s surlo ...prikaži več bi morala malo poradirat. Tako, v opomin, da bo za drugič vedela kako se hodi po stopnicah.

  • mph 11:04 10.april 2013.

    Ha, ha, ha, ha, ... :-)

  • KOJAK 09:44 10.april 2013.

    Moj sosed Prdoslav Kičanović je na svojem facebook profilu pravkar objavil svojo sliko saj se mu je pri štihanju grede za krompir snel štil od lopate in si je zvil gleženj... PROSIM ZA TAKOJŠNJO OBJAVO TE PRETRESLJIVE in VZNEMIRLJIVE NOVICE!