Magazin > VIP
66 ogledov

Savino šokirala izguba

Savina Atai Facebook
Savina Atai se je včeraj poslovila od svoje pasje ljubljenke.

"Njim, ki gredo, ni hudo – nam, ki ostanemo, je težko. Vedno sem rekla, da je mojster Jogananda imel najlepšo smrt na svetu. Po predavanju je vstal in nagovoril množico: 'Zdaj grem umret. Rad vas imam. Ne komplicirajte.' Zatem se mu je ustavilo srce. Danes se je zgodilo točno to z mojo 11-letno Luno. Tako nepričakovano, a brez pikice trpljenja in v njenem kraljevskem slogu je postala Zvezdica na nebu. Hvaležna sem, da se ni mučila, neskončno zahvalna za vsa ta leta z njo, mojo malo klovneso, a v popolnem šoku," je Savina Atai včeraj zapisala na svojem profilu Facebooka. Savina je po prihodu s Krete slutila, da mora Luno peljati na pregled, kjer so ji odkrili tumor.

Televizijka in strokovnjakinja za obrazno jogo se je sicer odločila za operacijo, a je psički na operacijski mizi odpovedalo srce. "In sem ji obljubila, da jo bom spustila, če želi, in da bom našla veselje tudi brez nje ter se spominjala najinih pustolovščin. In potem, v kliniki, si je kraljična izborila, da sem ves čas z njo in v trenutku, ko so ji pičili iglico za infuzijo (sploh še ne narkoze), je umrčkala. Naravne smrti. Brez enega reza. Tako lepa kot vedno. Srček je ugasnila. In prižgala zvezdico na nebu. In kot je pisalo v karti slovo, čakale so jo nove dimenzije, da jih odkrije. Tukaj pa je ostalo veliko praznine in še več najlepših spominov. In njenega zadnjega pogleda ne bom nikoli pozabila. Kot da bi rekel: "Zdaj grem umret. Rada te imam. Ne kompliciraj. Poslušam Hickse in jo skušam ubogati. Vedno sem jo. Zakaj bi bilo zdaj kaj drugače," je še zapisala Savina.

Komentarjev 1
  • jojo15 18:28 12.maj 2014.

    Fantje in dekleta!! Ena super igra za krajšanje časa!! :))Pridite in dokažite, da ste tudi vi slovenski orli! :)http://s1.skijumpmania.com/r35693