Magazin > VIP
26 ogledov

Scarlett dan pred poroko glasno navijala

Romain Dauriac, Scarlett Johansson Profimedias
V javnost je prišlo nekaj podrobnosti o poroki Scarlett Johansson.

Igralka Scarlett Johansson je nekdanjemu novinarju Romainu Dauriacu večno zvestobo obljubila 1. oktobra, da sta poročena pa je v javnost prišlo šele pred nekaj dnevi.

Sedaj je znanih tudi vedno več podrobnosti s poroke. Golobčka, ki imata hčerko Rose, ki se je rodila septembra, sta "da“ danila na ranču v Monatni. „Zelo sta bila sproščena in prijazna. Otrok je bil ves čas z njima,“ je povedal vir in dodal: "Držala sta se za roke, veliko objemala, smejala in se spogledovala. Vsak je lahko videl, da sta zelo srečna.“

Scarlett in Romaine sta se odločila za poroko v ožjem družinskem krogu, zato s s pripravami nista imela veliko dela. Zelo sproščen je bil tudi njun dan pred poroko, ki sta ga v družbi varuške in prijatelja preživela na rodeu, kjer so glasni navijali. Kakšna je bila poročna slovesnost, pa žal za zdaj še ostaja skrivnost.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.