Magazin > VIP
0 ogledov

Scarlett in Ryan v divjini

Scarlett in Ryan sta se odločila za bolj skromno različico zvezdniških medenih t Žurnal24 main
Zvezdnika, ki sta si pred kratkim "privoščila" majhno in skromno poroko v bližini Vancouvra v Kanadi, sta se odločila za zelo nenavadne medene tedne sredi divjine.
Scarlett Johannson in Ryan Reynolds se na medene tedne nista odpravila v luksuzni hotel z bazenom in ostalim bliščem, ki si ga ostali zvezdniki ponavadi privoščijo. Namesto luksuza sta se odločila za pravo avanturo v divjini. Po poroki sta povabila vseh 40 gostov, da se jima pridružijo na neposeljenem območju, kjer so si postavili šotore.

Da sta pa le zvezdnika, sta dokazala s tem, da sta si prenočišča polepšala z antičnim pohištvom, preprogami, manjkala pa ni niti kad. Ker Ryan obožuje naravo, se je kmalu odpravil na lov, in sicer si je želel uloviti lososa, medtem pa so ostali gostje jahali ali se odpravili na gorsko kolesarjenje. Tisti, ki na nenavadno kampiranje niso bili povabljeni, so lahko brez skrbi. Scarlett jim bo po medenih tednih privoščila pravo razkošno in zvezdniško zabavo.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.