Magazin > VIP
20 ogledov

Scarlett in Sean se ne znata obnašati

Po novem rdečelasa Scarlett in Sean. (Foto: EPA/Reuters) Žurnal24 main
Novopečeni parček Scarlett Johansson in Sean Penn sta v soboto zvečer na tradicionalni večerji združenja dopisnikov v Washingtonu s svojim obnašanjem požela precej razburjenja.

Washington je v soboto zvečer prejel tudi dobro mero hollywoodske drame. Na tradicionalni večerji združenja dopisnikov Bele hiše je Sean Penn najprej povzročil nemir, ko ob petju ameriške himne v dvorani hotela Hilton ni tako kot vsi ostali prislonil roke prek srca. Nato pa so bili prisotni, med katerimi sta bila tudi Mila Kunis in Donald Trump, še priča hrepenečemu poljubljanju z njegovo novo ljubeznijo Scarlett Johansson med večerjo. "Zgodilo se je ravno ob prihodu glavne jedi na mizo," je povedala priča ter pri tem dodala, da mu je lepotička v določenem trenutku celo sedla v naročje.

A kočljivi trenutki se še niso zaključili – parček je nato sobo za kakšno uro zapustil, so povedali viri, Penn pa se je nato k mizi vrnil s postrani kravato.

Sean in Scarlett sta skupaj od začetka tega leta in mlada lepotica se je pred kratkim že preselila k njemu. Konec lanskega leta se je ločila od moža Ryana Reynoldsa; Sean se je od Robin Wright ločil poleti leta 2009.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.