Magazin > VIP
39 ogledov

"Scarlett O'Hara je bila biseksualka"

(Foto: Wikipedia) Žurnal24 main
Angleška igralka Vivien Leigh, ki je zaslovela z upodobitvijo lika Scarlett O'Hara, bo kmalu dobila novo biografijo. Avtor knjige razkriva, da je bila oboževana zvezdnica biseksualka in zasvojenka s seksom.

"Bila je ena najlepših in najbolj oboževanih žensk v Hollywoodu, a njena zveza z igralcem Laurenceom Olivierjem je bila navadna laž, ki je polnila takratne medije," je razkril avtor najnovejše biografije o igralki Vivien Leigh.

 

Knjiga z naslovom Damn You, Scarlett O'Hara (Prekleta bodi, Scarlett O'Hara) bo Vivien prikazala v popolnoma drugačni luči, kot smo je vajeni. Če gre verjeti besedam pisatelja, je bila zvezdnica filma V vrtincu biseksualka in prešuštnica.

 

Drugačna podoba

Avtor v knjigi opisuje, da je bila Vivien zasvojena s seksom, večkrat naj bi celo najemala moške za seks. Nekoč naj bi jo celo vrgli iz nekega italijanskega hotela, ker je v sobo pripeljala preveč moških z ulice.

 

Med drugim naj bi imela afero z igralko Isabel Jeans ter igralcema Marlonom Brandom in Rexom Harrisonom. V knjigi bodo razkrita še tri imena njenih slavnih ljubimcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.