Magazin > VIP
1 ogledov

Scarlett si želi postati Frank Sinatra

Scarlett ni primerna za vlogo prodajalke cvetja. © Flynet/JLP Žurnal24 main
Mlada igralka Scarlett Johansson je razkrila, da je v otroštvu sanjarila o Franku Sinatri, ki je bil njen velik idol. Scarlett je bil legendarni pevec tako všeč, da je celo želela postati Frank Sinatra.

Glas Franka Sinatre je tisti, ki je mlado Scarlett že v otroštvu zelo očaral. Legendarni pevec je bil bržkone tudi glavni krivec, da si je Scarlett od nekdaj želela postati tudi pevka. "Vedno sem si želela biti Frank Sinatra. Ko sem bila majhna, sem vedno sanjarila, da bom odrasla v Franka in da bom zvenela kot on. V bistvu si še vedno želim, da bi se to zgodilo," je priznala Scarlett.

Igralec je hkrati tudi pevec?
Petindvajsetletna igralka je namreč prepričana, da so vsi igralci rojeni pevci in obratno. "Mislim, da se petje od igralstva ne razlikuje kaj dosti." Scarlett se je prav zato brez zadržkov vrgla tudi v pevske vode, te dni pa je ravno sredi snemanja svojega drugega albuma.

Čeprav njen prvi album ni dobil želenega odziva, pa Scarlett ostaja optimistična. "Vedno me preseneča, kadar mi namenijo pomembno vlogo v filmu. In tudi pri petju je tako. Za zdaj se je vse, česar sem se lotila, izkazalo za velik uspeh."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.