Magazin > VIP
52 ogledov

Scarlettine gole slike namenjene bivšemu možu

Scarlett Johansson Žurnal24 main
Seksi igralka je končno spregovorila o svojih golih fotografijah, ki so septembra pricurljale na splet.

Septembra so se na spletu pojavile fotografije gole Scarlett Johansson, ki je zdaj v intervjuju za revijo Vanity Fair razkrila, da so bile seksi slike namenjene njenemu bivšemu soprogu Ryanu Reynoldsu"Poslala sem jih svojemu možu. V tem ni nič slabega. Saj nisem posnela ravno porniča, čeprav niti to ne bi bilo slabo," je izjavila igralka, ki se je od Ryana ločila decembra lani. Na eni fotografiji je lepotička zgoraj brez, na drugi pa popolnoma gola, na sliki pa je videti njen odsev v ogledalu. In čeprav ni bila prav nič vesela, da so prišle v javnost, meni, da je na njih videti dobro, saj pravi, da ve, iz katerega kota je videti najbolje.

Scarlett je bila zaradi objave fotografij sicer popolnoma zgrožena in je celo vpletla FBI, ti pa so tudi našli hekerja, ki je ukradel fotografije več kot 50 ljudi, vključno s Christino Aguilero in Milo Kunis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.