Magazin > VIP
19 ogledov

Scarlettinemu hekerju grozi 60 let ječe

Scarlett Johansson Reševalni pas/Twitter
Heker s Floride, ki je obtožen vdora v zasebne elektronske račune zvezdnic, kot sta Scarlett Johansson in Mila Kunis, je spremenil zgodbo in se zdaj odločil priznati krivdo.

Christopher Chaney, ki so ga oktobra lani obtožili kraje identitete številnih zvezdnikov, je sicer sprva zanikal krivdo, vendar si je očitno premislil in je zdaj pripravljen priznati krivdo za svoj zločin, vključno z nedovoljenim vdorom v računalnike in prisluškovanjem med novembrom 2010 ter njegovo aretacijo oktobra lani. Zdaj mu grozi 60 let zaporne kazni.

Spomnimo, med drugim so v javnost pricurljale gole fotografije igralke Scarlett Johansson, posnete z njenim mobilnim telefonom, namenjene pa so bile njenemu takratnemu možu Ryanu Reynoldsu. Pred kratkim je priznala, da je bila zaradi incidenta že "močno paranoična", saj je začela sumiti v bližnje prijatelje, da so jo izdali.

Komentarjev 1
  • erikkk 18:32 27.marec 2012.

    Za kaj pa 60 let !?!?! ... sej ni ubil nikogar...res sorry ampak ... toliko kazni smo za neko krajo phhh ni normalno... !!!!V Ameriko nikoli ne stopim pa da je zlata ...