Magazin > VIP
78 ogledov

"Schumacher diha samostojno"

Michael Schumacher EPA
Gazzetta dello Sport poroča, da Michael Schumacher ne diha več s pomočjo aparatur, ampak samostojno.

Po več kot dveh mesecih naj bi se stanje Michaela Schumacherja znatno izboljšalo. Tako poroča italijanski dnevnik Gazzetta dello Sport. "Schumi, obstaja upanje," so zapisali v članku, v katerem trdijo, da Schumacher ni več priklopljen na aparature za umetno dihanje.

Schumijeva menedžerka Sabine Kehm naj bi za časnik povedala: "Je Michael izven življenjske nevarnosti? Recimo, da je, a njegovo stanje je še vedno resno.“

Kehmova je sicer dopoldne podala izjavo za javnost, v kateri je zapisala, da se Schumi še vedno nahaja v fazi prebujanja iz kome in da se njegovo stanje ni spremenilo. "Informacije, ki ne prihajajo od Michaelovih zdravnikov ali njegovega menedžmenta, obravnavajte kot napačne," je še dodala.

Schumacher se je ponesrečil 29. decembra. Med smučanjem je tako nesrečno padel, da je utrpel hude poškodbe glave. Iz umetne kome so ga začeli zbujati pred enim mesecem.

Komentarjev 1
  • puksicd 20:04 07.marec 2014.

    Vzporedni naslov na drugem portalu: Schumacherja lahko reši 'le še čudež', žena rojstni dan praznovala ob njegovi postelji