Magazin > VIP
23 ogledov

Schumacher povzročil prometno nesrečo

sport 25.08.11. Mercedes Formula One driver Michael Schumacher of Germany walks sport 25.08.11. Mercedes Formula One driver Michael Schumacher of Germany walks
Nekaj tednov pred smučarsko nesrečo je bil Michael Schumacher vpleten v prometno nesrečo.

Kot poroča Daily Mail, je Michael Schumacher 17. novembra zakrivil prometno nesrečo. V Španiji je z najetim audijem A4 v krožišču zbil motorista; ta si je pri trku zlomil zapestje. Nesrečo španske oblasti še preiskujejo. Primer pa verjetno ne bo pristal na sodišču, saj bo Schumacherjeva zavarovalnica motoristu plačala odškodnino.

Schumacher je le nekaj tednov po avtomobilski nesreči doživel nesrečo pri smučanju. Športna legenda je že od konca decembra v umetni komi. Zdravniki so ga začeli zbujati pred tremi tedni, po poročanju Focusa pa so postopek do nadaljnjega prekinili.

To je Schumijeva menedžerka danes demantirala. "Ta proces lahko traja dalj časa, kar lahko, na žalost, vodi v napačne interpretacije," je izjavila Sabine Kehm.

 

 

Komentarjev 1
  • wolfyy 16:15 24.februar 2014.

    Novic o zbujanju MSC imate tukaj več, kot če zbereš vse resne strani od formule 1 skupaj. in vsaka vaša novica se izkaže za neresnično.