Magazin > VIP
53 ogledov

Schumacher že napisal oporoko

Michael Schumacher Reuters
Nekaj več kot 900 milijonov vredno premoženje je Michael Schumacher v oporoki pred tremi leti razdelil med svoje najbližje. Medtem naj bi se upravljalec smučišča, na katerem se je Schumacher težko poškodoval, pripravljal na tožbo.

Dirkaška legenda Michael Schumacher je svoje nepremičnine, avtomobile in gotovino, v skupni vrednosti 903 milijone evrov, že pred tremi leti zapustil svoji ženi in dvema otrokoma.

"Da, napisal sem oporoko, ker sem družinski človek," je povedal leta 2010 in priznal, da je prvič v življenju napisal oporoko, poroča Daily Mail. "To se manj tiče formule 1, temveč zaradi stvari, ki se zgodijo v vsakdanjem življenju." Oporoka, kot je povedal, "se tiče vseh, ki so mi pomembni".

Medtem je njegovo stanje, več kot en teden je v umetni komi v bolnišnici v Grenoblu, stabilno, vendar kritično. Zdravniki ves čas spremljajo njegovo stanje, več novic pa zaenkrat ne bodo izdali.

Smučišče se pripravlja na tožbo

Kot poroča Bild, se smučišče v Meribelu pripravlja na milijonsko tožbo družine Schumacher. Najeli so odvetnika Mauricea Bodecherja, strokovnjaka na področju odškodninskih tožb zaradi nesreč med smučanjem. Do leta 2010 je Bodecher pravno zastopal celo francosko smučarsko zvezo. Glavno vprašanje na morebitnem sojenju bo, ali je bilo območje, polno skal, na katerem je padel Schumi, dovolj dobro označeno.

Facebook razburja

Takoj po nesreči so se na Facebooku pojavile strani z naslovom R.I.P. Michael Schumacher. Facebook teh ne namerava odstraniti. Tistim, ki so se pritožili, so v odgovor poslali pojasnilo, da strani ne kršijo njihovih standardov.

Preberite še: Schumijevi možgani poškodovani že pred nesrečo in Schumacherjevo stanje še vedno kritično

 

Komentarjev 10
  • Žurnalček 18:35 07.januar 2014.

    Pazi , da ti ne boš smučal po Slovenski ulic, ko pade sneg.al pa z Logatca prot Vrhniki . Ti je treba povedat , ker imaš malo zmedene pojme .

  • Žurnalček 12:13 07.januar 2014.

    Smučišče je samo tam kjer je sneg steptan z rati in nikjer drugje. Če je pa on mislil , da je smučišče tudi po skalah , je pa čudno , da se potem ni že prišel pritožit na njegovo neurejenost ...prikaži večt in slabo pripravljenost. Za smučat po skalah ni treba iti v Mirabel ali Courchevel in tako drago plačat karto za kamne ! Za to greš lahko tudi danes na Krvavec in se spustiš po uradnem smučišču. Kdo ti brani . Saj tudi s steptane proge nikoli nobeden zavesto ne zapelje v smer, kjer se smučišče konča in je zid oz. stena hriba.Njega pa ni odneslo s steptanca v kamne ampak je zavestno prešel na neurejen del oz. divjino ! Meja je steptanc in nesteptanc .

  • KOJAK 21:13 06.januar 2014.

    .... in izmed vseh zemljanov ravno Schumacher smuča tam kjer ni izrecno prepovedano, ni važno če ven gledajo skale in ni steptan sneg, pomembno je da ni bilo označeno....