Magazin > VIP
756 ogledov

Schumacherjeva pokazala novega partnerja

Cora Schumacher Profimedias
Cora Schumacher je javnosti predstavila Ralfovo zamenjavo.

Ralf Schumacher je septembra lani sporočil, da se ločuje od žene Core, s katero ima sina Davida. Medtem ko se Ralf izogiba javnim prireditvah, Coro redno videvajo na razkošnih zabavah. Nazadnje je s sabo pripeljala svojo novo ljubezen Thomasa, o svoji novi zvezi pa je spregovorila za revijo Bunte.

Njeno srce je osvojil policist, ki ga je spoznala v trgovini. "V svoji temnomodri obleki je bil zelo privlačen. Nisem ga mogla pozabiti,“ je razkrila Cora in dodala, da sta par postala šele eno leto pozneje. "Zaljubljena sem. Z njim se počutim varno. Je privlačen in ima veliko srce. Je tudi samozavesten in romantičen. Daje mi vse, kar si od moškega že celo življenje želim. Z njim grem celo na nogometno tekmo.“

Tudi Thomas je do ušes zaljubljen. "Tudi jaz sem zaljubljen. Cora mi je všeč, celoten paket. Njen humor, njena sproščenost. Dobro izgleda in ne boji se dela. Razmišljava o tem, da bi se preselila k meni v mojo hišo, ki je dovolj velika.“

Nad novo zvezo mame je menda navdušen tudi 13-letni David. To je Cori zelo pomembno, saj ima tudi Thomas dva otroka. Kaj si o njeni novi zvezi misli Ralf, pa je prav nič ne zanima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.