Magazin > VIP
37742 ogledov

Schumacherjeva pred kamero v jok

cora schumacher RTL
Pred kamero so jo oblile solze.

Ko ima hudič mlade ... Cora Schumacher, nekdanja dirkačica in žena dirkača F1 Ralfa Schumacherja, preživlja težke čase. Kako hudo je, je zaupala novinarjem RTL. Pred njihovo kamero se je od vsega hudega celo razjokala in priznala, da se ne počuti dobro.

En teden je trepetala za življenje svojega psa, ki je doživel hudo alergijsko reakcijo. "Preživela bo, a ni še v top formi," je povedala nemška zvezdnica. A to ni bila edina težava, s katero se je v preteklih dneh spopadala. Ostala je namreč brez gretja. "Že tri dni nimam tople vode, gretja, z bolnim psom sedim doma. Hiše ne morem zapustiti, ker moram to težavo odpraviti," je razložila in dodala, da je njena klet polna vode. Na žalost pa Coro proizvajalec peči ignorira, tako kot tudi vodovodni inštalater ...

Cora je nameravala med prazniki odpotovati, a je morala načrte zaradi psa spremeniti. "Zame božiča letos ne bo," je prepričana lepotica, ki ne verjame v božične čudeže. 

Komentarjev 2
  • Toni 08:19 22.december 2022.

    To je pa res največja tragedija!

  • Toma 07:56 22.december 2022.

    Jadna, jadna! Polna denarja mora trpeti! Če gre s psom na boljše je lahko to vzrok samo za veselje! Ko je moj muc imel pred seboj le še nekaj dni ob stalni veterinarski podpori... Da so Nemci najhujši kmetavzari me ...prikaži več pa niti ne čudi. Naj pride k nam pa bodo gasilci koj poskrbeli za vodo v kleti!