Magazin > VIP
8778 ogledov

Schumacherjeva se ne bori več za sina

Ralf, Cora Schumacher EPA
"Vse to me strašno boli,“ pravi.

Ralf Schumacher se z nekdanjo ženo Coro že tri leta prepira na sodišču. Gre za denar in tudi skrbništvo nad sinom Davidom, ki je sedaj star že 16 let. Ralf je nasprotoval deljenemu skrbništvu, na kar pa Cora seveda ni želela pristati. Sedaj pa je 41-letnica vrgla puško v koruzo. Nekdanjemu soprogu je prepustila skrb za svojega edinca, piše Closer.

"Vse to me strašno boli,“ je o sporu z bivšim že pred časom povedala Cora, ki se je skrbništvu odpovedala zato, ker je Ralf menda zagrozil, da bo sina pripeljal na sodišče in ga prisilil v pričanje proti mami. Ker sinu noče prizadejati še večjih bolečin, je popustila, v upanju, da se bo čez dve leti, ko bo polnoleten, sam odločil, kolikokrat želi svojo mamo videti in kje želi živeti.

Sumljive objave

Cora je sicer pred dvema dnevoma na Instagramu objavila fotografijo, na kateri je z Davidom, in ob njen zapisala "za vedno“. Še prej pa je objavila zanimiv zapis, pod katerim je označila sinov Instagram profil. "Resnične oči vidijo prave laži,“ se je glasila misel. Je želela s tem sinu sporočiti, naj končno odpre oči?

 

#forever #♥️

A post shared by ♛justCora♛ (@coraschumacher) on

 

#👁

A post shared by ♛justCora♛ (@coraschumacher) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.