Magazin > VIP
7 ogledov

Schumijev zdravljenje stalo več milijonov

michael schumacher Profimedias
Zdravljenje Michaela Schumacherja je stalo že več kot 13,5 milijona evrov.

Družina Michaela Schumacherja, ki se je pred 14 meseci ponesrečil med smučanjem in sedaj okreva v svoji hiši v Švici, o zdravstvenem stanju sedemkratnega svetovnega prvaka v formuli ena ne daje izjav. Kot poroča Express, še vedno ni znano, ali bo nekdanji športnik popolnoma okreval ali ne. Schumi menda še vedno ne govori in ne hodi, omejeno pa naj bi bilo tudi njegovo zavedanje okolice. "Napredek je boleče počasen. Nobenega čudeža ni na vidiku,“ pravi vir.

V javnost pa so medtem pricurljale informacije o njegovih zdravniških računih. Njegovo zdravljenje naj bi po podatkih iz zdravniških krogov stalo že več kot 13,5 milijona evrov. Zanj naj bi 24 ur na dan skrbela zdravniška ekipa, ki jo sestavlja 15 ljudi, vodi pa jo dr. Jean-Francois Payen, ki ga je po nesreči operiral.

Ob soprogu je ves čas tudi Corinna Schumacher, ki jo je Payne pred kratkim javno pohvalil. "Ima neverjetno voljo. Zaveda se resnosti situacije in tudi dejstva, da bo okrevanje dolgo. Na stvari gleda trezno. Zelo se trudi za svojega moža,“ je povedal nevrolog.

Komentarjev 4
  • mrki 15:02 15.februar 2015.

    novinarji !! ja in ? pač je v življenju s svojim delom zaslužil toliko , da njegovi familiji to ni problem. A mu zavidate ?!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:16 15.februar 2015.

    za navadnega človeka ne bi prišlo niti do 100 000 evrov stroškov ko bi zdravniki rekl da mu ni več pomoči in odnehal zdravit.

  • asmas 11:36 15.februar 2015.

    zakaj misliš,da ni bil.Niso vse zavarovalnice kot "triglav",kjer te nočejo zavarovati--če si prestar,bolan,če se ukvarjaš s nevarnim poklicem,če imajo tvoji predniki dedno bolezen...on je bil še kako zavarovan,vendar ti tega ne veš