Magazin > VIP
13 ogledov

Schumijeva družina nad samomorom šokirana

michael schumacher Profimedias
Po včerajšnjem samomoru osumljenca, je policija končala preiskavo v primeru ukradene zdravstvene kartoteke Michaela Schumacherja.

Kot smo včeraj poročali, je moški, ki so ga v torek aretirali zaradi kraje zdravstvene kartoteke Michaela Schumacherja, v priporu storil samomor. Na prvem zaslišanju je zavrnil vse obtožbe, policija pa zatrjuje, da ima trdne dokaze, da je aretirani tisti, ki je odtujil dokumente. Ker je po njihovem mnenju deloval sam, je preiskava končana.

Nepridiprava, ki je kartoteko za 50 tisoč evrov ponujal medijem, so iskali dober mesec. Osumljeni je dokumente razposlal z računalnika, ki je bil v lasti podjetja, ki je organiziralo Schumijevo premestitev iz Grenobla v Lausanne. Podjetje je obtožbe junija, ko so dokumenti izginili, zavrnilo in prav tako podalo ovadbo zoper neznanega storilca. "Tragični dogodek nas je globoko užalostil. Ostali smo brez besed. Naše misli so z družino umrlega,“ je podjetje zapisalo v sporočilu za javnost.

Tiskovna predstavnica Schumacherjevih pa je povedala, da za aretacijo niso vedeli in da je dogodek družino zelo šokiral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.