Magazin > VIP
44 ogledov

Schumijeva menedžerka: "Na žalost je to edina pot"

schumacher Profimedias
Sabine Kehm, menedžerka nekdanjega dirkača Michaela Schumacherja, za njegove oboževalce na žalost ni imela pozitivnih novic.

Oboževalci 47-letnega Michaela Schumacherja še vedno upajo na čudež, da se bo njihov junak nekoč spet popolnoma zdrav pojavil v javnosti, a do tega očitno tako kmalu ne bo prišlo … Če sploh … 

Sabine Kehm, njegova menedžerka, je namreč v Frankfurtu, kjer so napovedali dobrodelno nogometno tekmo, ki jo bodo v čast Schumiju priredili 27. julija, povedala: "Če bi Michael lahko, bi danes sedel tukaj in se zabaval. Ne želimo, da Michael izgine, a zasebna situacija je tako težka, da vpogledi vanjo niso možni. Odločitev družine, da tega ne komentirajo, ker želijo zaščititi njegovo zasebnost, je treba spoštovati. Na žalost je to edina pot. Zadeve sicer želimo peljati naprej tako, kot bi jih on."

Kehmova je s tem mislila projekte, kot je omenjena nogometna tekma, ki jih je začel sedemkratni svetovni prvak in jih želi njegova družina nadaljevati.

Schumacher je decembra leta 2013 med smučanjem padel in utrpel hude poškodbe glave. Nekaj časa je bil v umetni komi. Sedaj zanj skrbijo na njegovem domu v Švici.

 

 
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.