Magazin > VIP
61 ogledov

Schumijevi oboževalci ogorčeni

Michael Schumacher Corinna EPA
Naslov članka s podobo Michaela Schumacherja je močno šokiral njegove oboževalce.

Nemška revija Die Aktuelle, ki je sicer namenjena ženskemu občinstvu, je na naslovnici objavila ponesrečen naslov s fotografijo Michaela Schumacherja, s katerim so razburili marsikaterega bralca. Na naslovnici so pod fotografijo njega z ženo napisali: Prebudil se je, večji naslov pa se je glasil: Schumacherjeva usoda. 

Številni oboževalci, ki že tri mesece čakajo, da se bo zbudil iz kome, so tako dobili lažno upanje, ki pa se je razblinilo takoj, ko so odprli revijo. Na notranjih straneh je namreč takoj jasno, da so pri reviji z naslovom zavajali bralce, saj so v članku zajete zgodbe treh ljudi, ki so se prebudili iz kome. S člankom so hoteli povedati, da tudi za Schumija še obstaja upanje, a bralci so kljub temu ogorčeni. "Grozljivo," je za spletni portal Focus povedala ena od bralk, neki bralec pa je dejal: "Torej so zgolj hoteli povečati branost in poskrbeti za to, da sem zaman zapravil svoj denar."

Komentarjev 3
  • Vesna Gomboc 20:58 01.april 2014.

    Ja, kaj pa vi?????

  • Method 20:47 01.april 2014.

    Na začetno stran daste isti naslov Prebudil se je, a hkrati obsojate drugo revijo za isto stvar. Človek neve kaj bi si mislil.

  • matevz96 15:33 01.april 2014.

    Vaš naslov pa niti približno ne zavaja...