Magazin > VIP
33 ogledov

Schwarzenegger: "Afera je bila neumna"

Arnold Schwarzenegger Pablo/Stoianov/FameFlynet Pictures
Arnold Schwarzenegger je šele po enem letu priznal, da je bila afera, ki jo je imel z gospodinjsko pomočnico, neumna.

Afero z Mildred Beana je Arnold Schwarzenegger označil kot najbolj neumno stvar, ki jo je kdajkoli naredil v zakonu z Mario Shiver, saj je ženi in svojim štirim otrokom povzročil veliko bolečine.

V intervjuju se je pokesal: "Mislim, da je bila to najbolj neumna stvar, ki sem jo naredil v celem razmerju. Bilo je grozno. Marii sem povzročil ogromno bolečino in enako otrokom."

Nekdanji kalifornijski guverner trenutno promovira svojo avtobiografijo z naslovom Total Recall: My Unbelievably True Life Story. Kljub temu, da je žena ni prebrala, mu želi vse najboljše. "Mislim, da mi Maria želi vse dobro pri vsem, kar delam.“

Mildred je za njegovo družino delala dvajset let. Pred štirinajstimi leti je rodila sina Josepha, na rojstni list pa navedla ime svojega nekdanjega moža. Ko je bil sin med odraščanjem vedno bolj podoben igralcu, je šele takrat z gotovostjo vedela, da je Joseph njegov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.