Magazin > VIP
8 ogledov

Schwarzi bi rad še eno priložnost

On moleduje, ona ne želi nič slišati. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger se je očitno pokesal in svojo ženo moleduje, da ga vzame nazaj. Nekdanja družinska pomočnica pa postavlja bivšega moža na laž.

Skesani nekdanji guverner in igralec Arnold Schwarzenegger, ki je le priznal, da je imel več ljubezenskih afer v času zakona z Mario Shriver, sad afere z nekdanjo družinsko pomočnico pa je celo desetletni sin, naj bi svojo ženo na kolenih prosil, da mu da še eno priložnost. Zakonca sta pred nekaj tedni naznanila, da se po 25 letih zakona ločujeta.

Pisec Schwarzijeve biografije Ian Halperin trdi, da je nekdanji guverner zelo obupan in se želi z ženo pobotati. "Dejansko je točil solze. Ve, da ga je polomil in na kolenih prosi odpuščanja in zadnjo priložnost," je povedal Halperin. "Mario nenehno kliče po telefonu in jo prosi, naj ga vzame nazaj." Prevarana in zlomljena žena se na moledovanja ne odziva in si zakona ne želi več.

"Bivši laže"
Medtem pa se obtožb brani tudi Schwarzeneggerjeva nekdanja ljubica Mildred Baena ter zoper svojega nekdanjega moža Rogelia Baena napoveduje tožbe. Le-ta je namreč medijem izdal, da ni vedel, da je Joseph njegov biološki sin. Mildred zdaj trdi, da je vedno vedel, da deček ni njegov sin, v času, ko se je rodil, pa je živel v Kolumbiji.

Oglasila se je tudi 27-letna hči nekdanje hišne pomočnice Jackie Rozo, ki brani svojo mamo: "Tako pomembna je postala samo zato, ker je latinskega porekla, a ona je zvezda. Zelo jo imam rada. Vsem ženskam, ki delajo, da bi vzdrževale svojo družino, je velik navdih. Vse to so govorice in ni se ji treba nikomur zagovarjati. Vse bi naredila za druge in je na nek način superženska. Vedno nam je bila na voljo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.