Magazin > VIP
0 ogledov

Schwarzi in Maria se razhajata

Konec po 25 letih. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Po 25 letih zakona sta Arnold Schwarzenegger in Maria Shriver sporočila, da se začasno razhajata.

"To je bil za naju čas velikih zasebnih in tudi kariernih sprememb. Po tehtnem premisleku, pogovoru in molitvah sva se za ta korak odločila skupaj," sta zapisala v sporočilu za javnost. "Trenutno živiva ločeno in se ukvarjava s prihodnostjo najine zveze. Najine štiri otroke vzgajava skupaj, saj so luč in središče najinih življenj," še piše v izjavi.

Nekateri se sprašujejo, ali vrnitev Schwarzeneggerja na čelo Terminatorja ni korak nazaj.

Shriverjeva, televizijska novinarka, ki izhaja iz dinastije Kennedyjevih, in avstrijski bodibilder, ki je postal guverner Kalifornije, sta se poročila leta 1968. Njun zakon je veljal za zglednega, čeprav sta zagovarjala vsak svojo politično opcijo. Shriverjeva je zagrizena demokratka, Schwarzenegger pa republikanec.

Med volilno kampanjo leta 2003 pa je Arnold nujno potreboval ženino pomoč. Pojavile so se namreč govorice, da je, ko je bil igralec, otipaval ženske. Maria ga je branila in njene besede so naletele na plodna tla, saj je Arnold zmagal. Guvernerski stolček je po velikih težavah izgubil januarja, nakar so se začela poročanja, da bo spet stopil pred filmsko kamero.

Med drugim bo igral v novem nadaljevanju Terminatorja, tokrat v režiji Justina Lina, ki se je med drugim podpisal pod režijo franšize Hitri in drzni. Za peto nadaljevanje naj bi igralec in režiser že iskala podporo pri večjih studiih, filmske pravice pa so bile odkupljene že lani, za 30 milijonov dolarjev. Nekateri se sicer sprašujejo, ali vrnitev Schwarzeneggerja na čelo Terminatorja ni korak nazaj, vendar je bilo po mnenju filmskih strokovnjakov za neuspeh tretjega dela Terminatorja (Terminator 3: Vstaja strojev) krivo ravno dejstvo, da ni bil osredotočen na osrednjo zvezdo, medtem ko je bil Terminator: Odrešitev na boljšem vsaj zato, ker ni ponudil stare zgodbe.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.