Magazin > VIP
23 ogledov

Schwarzi Marii noče plačevati preživnine

On moleduje, ona ne želi nič slišati. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Arnold Schwarzenegger se je javno odzval na Mariine zahteve, ki jih je navedla v ločitvenih papirjih. Zvezdnik pravi, da ji ne bo plačeval preživnine, kot želi.

Arnoldov odvetnik Bob Kaufman pravi, da zvezdnik Marii noče plačevati preživnine, prav tako je odklonil, da bo plačal vse njene sodne stroške, kot je zahtevala. Se pa strinja, da bi si delila skrbništvo nad mlajšima otrokoma. Po poročanju ameriških medijev naj bi Schwarzi plačevanje preživnine odklonil zato, ker ima Maria dovolj svojega denarja, sam pa trenutno ne zasluži prav veliko.

Da Marii resnično ne bo treba skrbeti za denar, dokazuje tudi dejstvo, da par pred poroko ni podpisal predporočne pogodbe, kar pomeni, da si bosta morala 400 milijonov dolarjev vredno premoženje deliti na pol. Kot kaže, bo Arnold med drugim dobil luksuzno družinsko hišo, Maria pa več denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.