Magazin > VIP
34 ogledov

Schwarzijeva hči sprejela težko odločitev

Katherine Schwarzenegger Maria Shriver FameFlynet
Hči Arnolda Schwarzeneggerja bo izdala knjigo, v kateri razkriva družinske skrivnosti.

Katherine Schwarzenegger bo v aprilu izdala novo knjigo, v kateri bo brez dlake na jeziku spregovorila o sebi in svoji družini. Ameriška spleta stran Radaronline.com ob tem že razkriva nekaj vsebine. V knjigi Katherine piše, da je morala sprejeti težko odločitev po ločitvi svojih staršev – po končanem študiju se je morala vrniti domov in nuditi oporo svoji mami Marii Shriver, ki je bila ob novici, da ima njen mož Arnold nezakonskega otroka, obupana. Kot se je razkrilo maja 2011, je imel nekdanji kalifornijski guverner razmerje z gospodinjo Mildred Baena, ki je bila dolga leta zaposlena pri njihovi družini.

Tisto poletje je Katherine diplomirala, in namesto da bi si začela graditi kariero, se je morala preseliti nazaj k mami in ji stati ob strani. V knjigi, ki nosi naslov I Just Graduated … Now What? (Ravnokar sem diplomirala, kaj pa zdaj?, op. p.), pojasnjuje, kako težko je bilo to zanjo ter da ima občutek, da je naredila korak nazaj in ne naprej.

Štiriindvajsetletnico, ki je pred štirimi leti izdala prvo knjigo in se razvija v obetavno novinarko, je selitev domov obremenjevala, še toliko bolj, ker so vsi njeni prijatelji začeli živeti novo življenje, ona pa ne. "Večina mojih prijateljev je že imela lastna stanovanja, kjer so živeli svoje življenje, jaz pa sem bila postavljena pred to odločitev in sem se močno obremenjevala."

Komentarjev 1
  • mph 02:59 03.april 2014.

    Verjetno si bo težko odločitev dodobra omilila z dobrim zaslužkom.