Magazin > VIP
18 ogledov

Schwarzijeve seks skrivnosti

O njegovih aferah se bo očitno še dolgo govorilo. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Jane Seymore pravi, da ima guvernator še vsaj dva nezakonska otroka. A to niso edine skrivnosti, ki so prišle na dan.

Igralka Jane Seymore, ki se giba v istih krogih kot Schwarzeneggerjevi, pravi, da je od dobro obveščenega vira izvedela, da ima nekdanji guverner Kalifornije še vsaj dva nezakonska otroka. 60-letna igralka še dodaja, da jo konec zakona slavnega Avstrijca prav nič ne preseneča in da škandalov še zdaleč ni konec.

In imela je prav. V javnost je namreč prišla informacija, da so zasebni detektivi za Schwarzeneggerjem več let vohunili. Detektive naj bi najeli Arnijeve politični sponzorji, ki so se želeli prepričati, ali ima igralec umazane skrivnosti. Odkrili so marsikaj.

Med drugim tudi, da si je Schwarzi za ljubimke izbiral manj privlačne ženske, ki so ga kovale v zvezde. Lepotic se je menda bal. Brez sramu naj bi tudi otipaval natakarice lokala Schatzi v Los Angelesu. Pred njegovimi rokami naj bi dekleta svarila celo Maria Shriver. V detektivske poročilu tudi piše, da je ena od njegovih aferic trajala 21 let. Gre za ljubezensko razmerje z Gigi Goyette. Menda sta seksala celo v hotelu, kjer je v tistem času bivala Maria.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.