Magazin > VIP
22 ogledov

Scientolog oplodil Katie?

Družina Cruise. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Po zadnjih navedbah ameriških medijev naj bi Tom Cruise plačal Katie Holmes, da zanosi s spermo Rona Hubbarda, ustanovitelja scientologije.

Cruise meni, da je Katie idealna kandidatka za nadaljevanje svetega scientološkega rodu. Zato naj bi Katie v kratkem oplodili s spermo pokojnega ustanovitelja scientologije, Lafayetta Ronalda Hubbarda. Tom naj bi Katie za to dejanje plačal vrtoglavih 50 milijonov evrov.

Ta nenavadna vest o povečanju družine Cruise je zgolj nadaljevanje ugibanj, da je tudi Suri spočeta s spermo svetega Hubbarda.

L. Ron Hubbard je svojo kariero začel kot pisatelj znanstvenofantastičnih romanov, potem se je ukvarjal z avtosugestijo in avtozdravljenjem, nazadnje pa si je izmislil doktrino in pravila, ki jih je določil kot scientologijo. Pripadniki scientološke vere so prepričani, da človeške duše pred prihodom na Zemljo bivajo na drugih planetih. Informacije o tem pa so na voljo tistim, ki plačajo določeno vsoto denarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.