Magazin > VIP
37 ogledov

Scientologi Cruisu gledajo skozi prste

Tom Cruise FameFlynet Pictures
Scientologi svojim ločenim članom ne dovoljujejo stikov z otroki, ki ne živijo več pod okriljem cerkve. A Tom Cruise ima posebne privilegije, pišejo ameriški mediji.

"Tom je izjema. Če bi bil Tom le navaden član sekte, mu ne bi dovolili stika s Suri ali Katie Holmes, saj sta zapustili cerkev,“ je razložila Nancy Many, nekdanja predsednica enega od scientoloških centrov. Za ugodnosti, ki jih je zaradi svojega statusa deležen zvezdnik, pa so slišali drugi scientologi, ki nimajo takšne sreče. "Če je scientolog, zakaj zanj ne veljajo ista pravila?“ naj bi se spraševali.

Scientologija naj bi bila do tistih, ki zapustijo sekto, zelo stroga. Primer. Ko se nekdo odloči za odhod, ga na Facebooku v roku nekaj ur vsi njegovi prijatelji in tudi vsa družina izbrišejo s seznama prijateljev.

Tom zagrozil z odhodom

Prejšnji teden je v javnost prišla informacija, da se igralec, ki velja za zaščitni znak sekte, od scientologije poslavlja. Temu menda ni tako, je pa zagrozil, da bo cerkev takoj zapustil, če se bodo vmešavali v njegov odnos do hčerke. Očitno je zaleglo ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.