Magazin > VIP
33 ogledov

Scientologi igralki še vedno grenijo življenje

Leah Remini FameFlynet
Igralka Leah Remini po odločitvi, da zapusti scientološko cerkev, še zdaleč nima miru. Vodilni so drugim slavnim članom prepovedali druženje z njo.

Ameriški spletni portal RadarOnline.com poroča, da se vojna med scientološko cerkvijo in njeno nekdanjo članico Leah Remini nadaljuje. Zdaj naj bi šlo že tako daleč, da so vodilni drugim zvezdnikom, ki so člani cerkve, prepovedali kakršnekoli stike z Leah. Več o tem je medijem razkril Tony Ortega, nekdanji urednik časnika Village Voice in pisatelj najnovejše knjige o scientologiji. On je bil tudi tisti, ki je javnosti izdal, da Leah zapušča cerkev. "Slavni pripadniki scientološke cerkve so dobili ista navodila – ne smejo komunicirati z Leah. Poleg tega jo morajo izbrisati s svojega profila na Facebooku, prav tako vse ljudi, ki so povezani z njo," je izjavil in dodal, da naj bi bila igralka Kirstie Alley, ki je prav tako pripadnica scientologije, besna na Leah. O njej naj bi grdo pisala tudi na svojem profilu na Twitterju, vendar je ni imenovala po imenu.

"Leah ve veliko zanimivih stvari"

Medtem se je v medijih pojavil še intervju s Karen de la Carriere, nekdanjo ženo predsednika scientologije, ki je nekoč prav tako pripadala scientološki cerkvi. Karen je za RadarOnline povedala, da upa, da bo Leah javnosti razkrila še več razlogov, zakaj je zapustila to vero. "Resnično upam, da se bo o tem javno izražala, pa naj bo to prek intervjujev ali Twitterja. Mislim, da je zelo pogumna, da je zapustila to cerkev, še posebno v tem obdobju svojega življenja," je povedala. "Upam, da bo razkrila svoje izkušnje s cerkvijo in to, kako ravnajo z njo ob odhodu."

Karen je izdala tudi, da je bila Leah povabljena na poroko slavnega člana Toma Cruisa in Katie Holmes ter da je takrat izvedela veliko stvari, ki bi bile zanimive za javnost. 

Karen je igralki, ki je zaslovela s serijo Domače kraljestvo, še sporočila: "Pridobila si je na tisoče novih prijateljev in podpornikov. Stopila je iz teme na svetlobo. Vsekakor ni sama, jaz sem zelo ponosna nanjo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.