Magazin > VIP
15 ogledov

"Scientologi me zasledujejo"

Katie Holmes
1/6
FameFlynet
Katie Holmes meni, da scientologi v njej vidijo nevarnost.

Katie Holmes pravi, da jo že nekaj časa, odkar so se odnosi med njo in njenim soprogom Tomom Cruisom še poslabšali, zasledujejo člani scientološke sekte. Da Katie ni paranoična, potrjujejo tudi izjave paparacev, ki so ji ves čas za petami. Tudi oni so pred igralkinim domom v New Yorku opazili več skrivnostnih moških in avtomobilov. Še zlasti sumljiva sta bila črn mercedes in bel kadilak escalade.

Kaj bo s Suri?

Še vedno ni znano, ali je Katie ob poroki podpisala pogodbo, s katero se je odpovedala skrbništvu nad Suri. Insajderji pravijo, da Cruise ničesar ne prepušča naključju in da je lepotica to po vsej verjetnosti morala storiti, če se je želela poročiti z njim. Enako je zahteval od Nicole Kidman, ki je oba posvojenca pustila pri Tomu.

Katie ves čas pod nadzorom

Katie je zelo hitro spoznala, da bo v tem zakonu ona v podrejenem položaju. Cruise jo je imel ves čas pod nadzorom, tudi takrat, ko ga ni bilo doma. Zato sta poskrbeli njegova mati in sestra, ki sta se po poroki vselili v njegovo vilo. Kupil ji je celo mobilnik z GPS-om. "Tako bom vedel, da je s tabo vse v redu," ji je razložil.

Zahtevek za ločitev bo vložil tudi Cruise

Kot odgovor na Katiejin zahtevek bo ločitev zahteval tudi Cruise, in sicer jo bo vložil v Los Angelesu in ne v New Yorku, kot je to storila njegova žena. Po zadnjih podatkih naj bi zahteval deljeno skrbništvo, Katie pa si želi polnega. "Tom bo zahteval ustavitev postopkov v New Yorku. Kot pravi, Katie ne izpolnjuje pogojev, saj večinoma živi v Los Angelesu in ne v Velikem jabolku," pravi vir.

Katie je zahtevek vložila v New Yorku, ker naj bi imela tam več možnosti v boju za skrbništvo. Eden njenih glavnih adutov proti možu je Tomova obsedenost s scientologijo. To za sodnike ne bo dovolj, pravijo ameriški odvetniki. Odvetnica Grace Jamra je izjavila, da bi bilo neustavno, če bi sodniki pri svoji odločitvi upoštevali verska nesoglasja. "Vera bi bila v boju za skrbništvo pomembna le, če bi imela Suri zaradi scientologije slabe ocene, težave z razvojem ali obnašanjem."

Toma bo sicer zastopal isti odvetnik kot pri ločitvi od Kidmanove.

Komentarjev 1
  • bojovi 19:56 02.julij 2012.

    Joj Tom kdaj boš spoznal da te ta tvoja scientološka vera ti uničuje življenje. Ne bit zabit do amena!