Magazin > VIP
38 ogledov

Scientologija izgubila slavno članico

Jenna Elfman
1/8
Žurnal24 main
Igralka Leah Remini ni več scientologinja.

Leah Remini | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Scientološka cerkev je po Katie Holmes izgubila še eno slavno članico, igralko Leah Remini, ki je zaslovela s serijo Domače kraljestvo. Kot poroča New York Post, so Reminijevo in njeno družino "več let zasliševali", poskušali pa so vplivati tudi na njihov način razmišljanja.

Trpinčenje naj bi se začelo, ko je igralka podvomila v vodjo scientologov Davida Miscavigea. Do prvega spora s cerkvijo je prišlo po poroki Toma Cruisa in Katie Holmes. Leah je Miscavigea takrat vprašala, zakaj njegove žene ni na slavju. Kot se je razvedelo, naj bi bila gospa Miscavigea nekje zaprta in popolnoma izolirana od javnosti. Reminijeva je nato napisala celo vrsto poročil, v katerih je vodjo scientologov kritizirala, zaradi česar je padla v njihovo nemilost.

Zvezdnica je k scientologiji pristopila leta 2001. Svojo vero je v javnosti že večkrat goreče branila. Znano je tudi, da je organizirala snidenja, na katerih je članom pomagala pri doseganju nove stopnje zavesti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.