Magazin > VIP
74 ogledov

Scientološke packarije

Tom Cruise FameFlynet
Katie Holmes in Tom Cruise naj bi dojenčico Suri dalj časa pustila jokajočo na tleh kopalnice, posvojena otroka Nicole Kidman pa z njo ne želita komunicirati, saj naj bi bila 'sovražnica cerkve'.

Danes je izšla izpovedna knjiga Leah Remini Troublemaker: Surviving Hollywood and Scientology,  kjer je avtorica razkrila večino zvezdniških scientoloških pripetljajev, ki jih je omenjena religija skušala na vsak način zakriti.

Reminijeva v njej zatrjuje, da so po rojstvu male Suri nekateri ljudje vanjo strmeli, kot bi bila samo utelešenje 'L Rona Hubbarda, ustanovitelja scientologije, prav tako naj bi takrat še poročena Katie Holmes in Tom Cruise nekaj mesečno dojenčico Suri pustila jokajočo na tleh kopalnice med večerjo, ki je potekala pred poroko omenjenega para.  

Nicole Kidman je 'sovražnica cerkve'

Leah Remini v svoji novi knjigi trdi tudi, da naj bi posvojena otroka Nicole Kidman in Toma Cruisa, Connor in Isabella, s svojo krušno materjo govorila le, če sta v to prisiljena. To sta otroka Leah zaupala, ko se je z njima peljala na letališče po luksuzni poroki Cruisa in Holmsove leta 2006. Scientologi naj bi jima namreč do take mere oprali možgane, da brez vsakršnih dvomov verjameta v to, da je Kidmanova iz scientološkega vidika t.i. 'zatrta oseba', kar pomeni 'sovražnica cerkve', ker je zapustila svojo religijo. Reminijeva je po poročanju spletnega medija Dailymail v knjigi razkrila tudi razloge, zakaj se je sama odločila zapustiti omenjeno religijo.

Komentarjev 4
  • xskip 09:02 04.november 2015.

    Tom C je član od leta 1986, ko je posnel Top Gun. Se pravi vse kar je naredil po tem filmu, 30 filmov v zadnjih 30. letih, je zabluzil? no... ne ga srat. Model je res čudn ...prikaži več in mal adijo, ne pa pisat, da je vse zabluzil...

  • kapibara 15:01 03.november 2015.

    Kdo jih pa rine notr..

  • wingspan15 12:15 03.november 2015.

    izstop iz sekte je zelo težak oz. skoraj nemogoč, ker slavne držijo z izsiljevanjem in grožnjami. Zato se redko kdo odloći, da zapusti sekto.