Magazin > VIP
29 ogledov

Scott Disick varal Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian, Scott Disick Flynet
Kourtney Kardashian naj bi njen Scott varal z resničnostno zvezdnico Kristin Cavallari.

Očitno Kim ni edina v Kardashianovem klanu, ki jo pestijo partnerske težave. Imela naj bi jih tudi njena sestra Kourtney, katere partner Scott Disick naj bi že leta 2009, ko sta bila začasno narazen, skočil v posteljo z resničnostno zvezdnico Kristin Cavallari. Afera se je pripetila le malo, preden je Kourtney zanosila z malim Mansonom. "Medtem ko sta bila Scott in Kourtney narazen, se je zapletel s Kristin, s katero sta se spoznala v Las Vegasu." Vendar naj ne bi ostalo pri aferi za eno noč in naj bi se dejansko videvala še kar dolgo zatem. "Vsakič ko se je sprl s Kourtney, se je nato zabaval s Kristin," je povedal neimenovani vir.

Kristin in Kourtney sta se sicer včasih družili, vendar se je prijateljstvo zaključilo z afero, Kourtney pa naj bi svojemu dragemu celo prepovedala gledati ameriško različico Plešemo z zvezdami, v kateri nastopa seksi Kristin.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.