Magazin > VIP
30700 ogledov

Se bo Ben Affleck po objavi zadnjih posnetkov umaknil iz javnosti?

ben affleck Profimedia
Želi si mirnejšega življenja.

Medijska pozornost je bila že pred leti kriva za konec ljubezni med Benom Affleckom in Jennifer Lopez. Kot je znano, sta leta 2004 preklicala zaroko in se odločila, da gresta vsak svojo pot. Igralka je šele leta pozneje povedala, da sta se za ta korak odločila zaradi medijev, ki so jima bili takrat ves čas za petami, tudi zato, ker sta skupaj posnela dva neuspešna filma. 

Odkar sta poročena, je Ben v javnosti večkrat videti slabe volje. Začelo se je že na medenih tednih, nazadnje pa sta veliko prahu dvignila pred nekaj dnevi, ko sta se udeležila premiere Netflixovega filma The mother. Po spletu je zaokrožil tudi video, kako je Ben za svojo soprogo zaloputnil vrata ... Nič čudnega, da se govori, da je njun zakon že v krizi.

Po nekaterih poročanjih pa Ben menda razmišlja o tem, da bi se umaknil iz javnosti. Igralec si želi mirnejšega življenja, pravijo. Maya Riaz, strokovnjakinja za odnose z javnostmi, pravi: "Ni videti, da bi Ben užival v javni plati svojega poklica, kot so podelitve nagrad in premiere." Ker njegovi mrki pogledi vedno postanejo glavna tema tabloidov, bodo Jennifer počasi začeli povzročati sive lase, še meni strokovnjakinja. "Obstajajo slavni, ki kljub slavi živijo mirno življenje," je opozorila Riaz in dodala, da bi bilo to možno tudi za Jen in Bena. Ali je njun zakon v krizi, ni želela komentirati. "Kdo ve, kakšna je resnica ... Da, res sta se prepirala - tudi v javnosti -  tako kot vsi pari," je dodala.

 

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:20 23.maj 2023.

    Sta se očitno našla skupaj dva ega. Oba sta b ila že v kar nekaj vezah, ki nobena ni uspela. Očitno izbirata narobne partnerje ali pa nekaj ne delata prav.