Magazin > VIP
19 ogledov

Se bo Janša poročil še letos?

Si bosta še pred koncem slovenskega predsedovanja EU čestitala za poroki? Žurnal24 main
Slovenijo je danes preplavila novica o zaroki predsednika vlade Janeza Janše in njegove izbranke Urške Bačovnik. Datum poroke ostaja skrivnost.

Potem ko so decembra na Urškinem levem prstancu opazili prstan, je sedaj črno na belem na uradni premierjevi strani napisano, da je Urška njegova zaročenka. Valentin Hajdinjak, tiskovni predstavnik vlade, je za zurnal24.si dejal, da zadeve ne bo komentiral, saj se drži načela, da o premierjevem zasebnem življenju ne daje podatkov. Potrdil pa je, da je bil premierjev življenjepis osvežen decembra 2007. O datumu poroke lahko torej le ugibamo.

Javnost je o njuni zvezi prvič izvedela oktobra 2006, ko sta se skupaj pojavila na proslavi ob dnevu reformacije. Na začetku sta bila bolj zadržana, sčasoma pa se je Bačovnikova s svojim izvoljencem vedno pogosteje pojavljala v javnosti.

Mediji pa ugibajo tudi o datumu poroke francoskega predsednika Nicolasa Sarkozyja in nekdanje manekenke Carle Bruni. V javnosti so ju prvič opazili sredi decembra, od takrat pa sta praktično neločljiva. Sarkozy je na tiskovni konferenci potrdil, da je njegova zveza z lepotico resna, pa tudi, da bo poroka potekala daleč od oči javnosti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.