Magazin > VIP
21 ogledov

Se bo moral Charlene odreči?

princ Albert, Charlene EPA
Nosečnost. Od poroke bosta kmalu minili dve leti, Monačani pa še vedno čakajo na veselo novico s svojega dvora.

"Upanje na rojstvo novega prestolonaslednika je vsak dan manjše," je črnogleda revija Neue Post, ki je pod drobnogled vzela dogajanje na monaškem dvoru. Knez Albert se je po številnih pozivih leta 2011 le odločil za poroko in Monačani so od veselja skakali do stropa. Verjeli so namreč, da se bo v kratkem rodil novi prestolonaslednik … "Oddahnili se bomo šele, ko bo knežji par zibal," revija citira ribiča iz Monaka, ki ga skrbi za prihodnost kneževine.

Bo Albert šel po stopinjah zadnjega iranskega šaha?

Na Albertov prestol sicer preži Caroline, ki bi na čelu kneževine menda zelo rada videla svoje otroke. Njen sin Andrea, ki je mimogrede že poskrbel za naraščaj, je tretji v vrsti za prestol, takoj za svojo materjo. Ali bi Andrea sprejel odgovornost, pa ni znano.

Albertu tako počasi zmanjkuje časa. Nekateri se celo sprašujejo, ali bo šel po stopinjah zadnjega iranskega šaha, ki je zaradi neplodnosti zapustil ženo Sorayo.

"Morda se bo zgodil čudež," je pogovor za revijo zaključil ribič, ki je verjetno na glas povedal tisto, kar si misli večina prebivalcev kneževine.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.