Magazin > VIP
25 ogledov

Se bo Oksana slekla za Playboy?

Oksana o ponudbi še vedno razmišlja. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Oksana Grigorjeva je dobila mamljivo ponudbo, o kateri pa še vedno razmišlja. Playboy jo namreč snubi, da se sleče – do konca.

Nekdanje dekle Mela Gibsona, Oksana Grigorjeva, še vedno razmišlja o ponudbi, ki jo je dobila od Playboya. Za popolnoma gole fotografije ji ponujajo 75 tisoč ameriških dolarjev (okoli 53 tisoč evrov), Oksana pa si še vedno beli glavo, ali je svoje telo pripravljena razkriti na naslovnici najbolj znanega časopisa za moške.

Ruski pevki, ki ima z Gibsonom 11-mesečno hčer Lucio, se po navedbah nekaterih virov zdi ponudba zelo mamljiva, toda meni, da mora o njej še temeljito premisliti. Če bo 40-letna Oksana ponudbo sprejela, ji bo ta denar zagotovo prišel prav pri plačevanju sodnih stroškov, ki so se nabrali med bitko za skrbništvo nad malo Lucio.

Mel je namreč nedavno zahteval polovično skrbništvo nad Lucio in Oksani za to celo ponudil 15 milijonov dolarjev (10,6 milijona evrov), ki pa jih je ta zavrnila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.