Magazin > VIP
14 ogledov

Se bo poslovila od otrok?

Ko je Britney doživela živčni zlom, so jo morali v rešilcu prepeljati v bolnišni Žurnal24 main
Najpomembnejši datum v življenju Britney Spears bi moral biti 14. januar, a vse kaže, da se pevka tega ne zaveda.
Britney Spears in Kevin Federline se bosta štirinajstega januarja srečala pred sodnikom, saj bo potekalo najverjetneje najpomembnejše zaslišanje v dosedanjem skrbniškem postopku. Odločitev sodnika lahko za vedno konča bitko za skrbništvo nad Seanom Prestonom in Jaydnom Jamesom .

Usodno zaslišanje

Sodnik bo zaslišal policiste, gasilce in priče, ki so bili 4. januarja priča zlomu mlade pevke. Govori se, da njihova pričevanja ne bodo predstavila Britney v najlepši luči. Policija naj bi ob prihodu na pevkin dom opazila modrice in sledove ugriza pri njenem najmlajšem sinu, zaradi česar so ga odpeljali v bolnišnico. Pozneje se je izkazalo, da je za modrice in ugrize kriv Sean Preston, kar je potrdil tudi Kevin.

Policija bo pripravljena, če bi Britney izgubila živce na sodišču. © Flynet/JLP

 
Če se Britney ne bo udeležila razprave ali če ne bo pripravljena na sodelovanje, se lahko zgodi, da bo sodnik otroke dodelil Kevinu, Britney pa odvzel pravico do obiskov.

Na poti
Po prihodu iz bolnišnice je Britney vse dni preživela v družbi svojega poročenega prijatelja, fotografa Adnana Ghaliba . Par je v enem samem tednu obiskal Palm Springs, Santa Barbaro in Mehiko. Adnan naj bi ostal z Britney zato, ker si obeta velik zaslužek od prodaje slik mlade pevke.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.