Magazin > VIP
24 ogledov

Se bo Sarkozy že februarja poročil?

Nicolas Sarkozy, njegova domnevna zaročenka Carla Bruni in njen sin Aurelien so Žurnal24 main
Francoski predsednik Nicolas Sarkozy in njegovo dekle, nekdanja supermanekenka in pevka Carla Bruni, se bosta morda kmalu poročila, so poročali francoski mediji.

Neimenovani vir naj bi francoskemu tedniku Le Journal du Dimanche namignil, da naj bi rjavolasa lepotica in Sarkozy pred matičarja stopila 8. ali 9. februarja, torej le dobrih deset dni po Sarkozyjevem 53. rojstnem dnevu. Francoski predsednik naj bi svojo spremljevalko že mesec po tem, ko sta se spoznala, zaprosil za roko in ji podaril Diorjev zaročni prstan z rožnatim diamantom v obliki srčka. Brunijeva naj bi Sarkozyju od tej priložnosti podarila drago zapestno uro.

Carlina mama nima nič proti
Namigovanja o poroki ne potihnejo niti v Italiji, kjer je bila Carla rojena. Mati 40-letne Brunijeve je italijanskim medijem povedala, da jo je Nicolas Sarkozy zaprosil za roko njene hčere. Odgovorila naj bi mu: "Gospod predsednik, prav nobenega razloga nimam, da bi vam jo odrekla."

Če bosta predsednik in Brunijeva res storila veliki korak, bo to že tretja Sarkozyjeva poroka. Od druge žene Cecilie, s katero imata desetletnega sina, se je ločil pred manj kot tremi meseci. S prvo ženo Marie-Dominique Culioli je bil poročen med letoma 1982 in 1996, z njo pa ima dva sinova. Bogata dedinja Carla Bruni je bila poročena enkrat, s filozofom Raphaelom Enthovnom, s katerim ima tudi sina Aureliena, ki se je rodil leta 2001.

Bi s poroko spet osvojil Francoze?
Kako bo morebitna poroka vplivala na ugled francoskega predsednika, ostaja neznanka. Njegova priljubljenost vse od izvolitve na mesto predsednika Francije sicer vztrajno pada, čeprav se v zadnjem času nenehno pojavlja v medijih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.