Magazin > VIP
20 ogledov

Se bosta William in Kate zamerila sorodnikom?

William Kate George EPA/Michael Middleton
William in Kate sta na sinov krst "pozabila" povabiti zelo pomembne člane družine.

Vojvoda Cambriški William in njegova soproga sta si za sinčka Georgea zaželela krst v ožjem družinskem krogu, kar sicer ni v skladu s kraljevo tradicijo. Tradicijo pa sta Will in Kate prekršila tudi z izborom lokacije. Malega Georgea bodo namreč krstili v kapeli palače St. James's, kjer sta leta 1997 William in Harry lahko v miru žalovala za svojo mamo Diano, in ne v Buckinghamski palači.

In ker je kapelica majhna, je bilo treba pošteno skrajšati seznam gostov. Mediji poročajo, da William na ta pomembni dogodek, ki bo potekal 23. oktobra, ni povabil svoje tete in stricev. Princ Andrew, princ Edward in princesa Anne si bodo ceremonijo tako morali ogledati na domačem videoposnetku, kar jih zagotovo ni razveselilo. Še zlasti zato ne, ker je William na krst povabil nekaj svojih dobrih prijateljev, za katere je očitno našel stolček v kapelici.

Kdo bo boter?

Še vedno ni znano, koga sta William in Kate izbrala za sinovega botra. Mediji pravijo, da bo Will po vsej verjetnosti izbiral med tremi ljudmi, svojim tajnikom Jamiejem Lowther-Pinkertonom, nekdanjo varuško Tiggy Legge-Bourke in dobrim prijateljem Thomasom van Straubenzeejem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.