Magazin > VIP
26 ogledov

Se Cruise poslavlja od scientologije?

Tom Cruise FameFlynet
Najbolj slavni zagovornik scientologije Tom Cruise se je zadnje čase zelo distanciral od omenjene cerkve.

Revija Star je objavila presenetljivo novico, da se dolgoletni privrženec scientološke cerkve Tom Cruise umika od kontroverzne institucije, katere sinonim je bil zadnja leta. "Tom ni potrdil, da z gotovostjo za vedno zapušča scientologijo," je povedal vir za omenjeno revijo. "Vendar se je od privržencev cerkve zelo oddaljil in se zdaj raje druži z dobrimi prijatelji, ki niso zavezani omenjeni cerkvi."

Viri še potrjujejo, da se je petdesetletnik odločil preučiti škodo, ki jo je cerkev povzročila na njegovih treh zvezah, z nekdanjima soprogama Katie Holmes in Nicole Kidman ter dekletom Penélope Cruz.

"Tom se opira na svoje prijatelje, ki imajo drugače pogled kot on. Dajejo mu nasvete, kako preboleti Katie in vse, kar je prestal zaradi cerkve," je še znano. "Končno je uvidel, da mu dejstvo, da je tako goreč zagovornik cerkve, ni prineslo nič dobrega in kar je upal. Za sabo ima tri ločitve, njegova javna podoba pa je trenutno najslabša."

Kljub vsemu pa je predan očka svoji skoraj sedemletni hčerki Suri. Pred njim pa so težke odločitve, če bi cerkev skušala priti med njim in hčerko.

Komentarjev 3
  • Avatar skeptik
    skeptik 11:25 27.september 2012.

    Žalosten in zaskrbljujoč je tale upad gramatične doslednosti. Še bolj je žalostno, če zaradi ene črke "trpi" semantika. Ampak, kaj bi jokali..... Takšna je naša realnost. Vsak pisun je lahko pisec in veliko bralcev bere, pa sploh ne ve kaj.

  • Feminina 10:29 27.september 2012.

    Hvala skeptik. Dvomim sicer, da bi pomagalo, ne ločijo razlike (domnevam iz preteklih člankov).

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:53 27.september 2012.

    "Tom se upira na svoje prijatelje..."Najbrž se OPIRA (išče oporo) in se jim ne Upira.A lahko enkrat za spremembo preberete prispevek pred objavo?