Magazin > VIP
3511 ogledov

Še en dokaz, da Victoria Beckham ni naklonjena snahi?

brooklyn beckham, nicola peltz Profimedia
Par razmišlja o naraščaju.

Brooklyn in Nicola Peltz Beckham sta si večno zvestobo obljubila 9. aprila 2022 na čudoviti ceremoniji v kraju Palm Beach na Floridi. Par je še vedno v sedmih nebesih. Najraje se pogovarjata drug z drugim ali pa drugim pripovedujeta o svoji sreči. Že od samega začetka pa se govori, da Victoria Beckham zakonu svojega najstarejšega sina ni najbolj naklonjena. 

Morda je bila celo kriva Nicolina poročna obleka. Govorilo se je, da ji bo obleko naredila Vicky, nato pa se je razvedelo, da se je 28-letna manekenka odločila za kreacijo iz modne hiše Valentino. Zanimivo je bilo tudi pred nekaj tedni, ko sta se Nicole in Victoria srečali na njeni modni reviji v Parizu. Pred kamerami sta se sicer srčno pozdravili, v zakulisju pa je med njima vladala tišina. "Trenutno se smejeta skozi stisnjene zobe. Ko sta v družbi, še gre. David in Brooklyn se pretvarjata, da je vse v najlepšem redu, a odnos med dekletoma je hladen," je povedal vir.

Sreče mladega para pa očitno nič ne more skaliti. Brooklyn je pred nekaj tedni izjavil, da si želi toliko otrok, kot si jih želi njegova štiri leta starejša soproga. "Veliko otrok si želim, a to je v rokah moje žene," je povedal. Izjav o naraščaju pa Beckhamova mama menda ni najbolj vesela. "Victoria je razdvojena," poroča Daily Mail. Vir pravi, da modna oblikovalka in nekdanja pevka svojega sina ljubi in želi, da je srečen, ne želi pa si postati babica.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.